Pripps-Bruno blir Norrlands-Bruno!

Avenyfamiljen signerade vid årsskiftet ett 5 årigt bryggeriavtal med Spendrups. Avtalet har ett värde om XX miljoner kronor och Avenyfamiljen blir en av Spendrups viktigaste kunder.

Båda företagen är familjeägda, innovativa, expansiva och brinner för hållbarhet vilket gjorde att valet av Spendrups som samarbetspartner kändes självklart, säger Tobias Hamberg (VD Avenyfamiljen).
Avenyfamiljen driver casualrestauranger i Göteborg och har drivit utveckligen av ekologiskt utbud hårt. I och med samarbetsavtalet så ökar vi andelen svenska och ekologiska produkter markant. Spendrups har tagit fram Norrlands Ljus eko på tank till Avenyfamiljen vilket är världens första ekologiska öl på tank.

Det kommer även att odlas hyperlokalt genom att Avenyfamiljen kommer att odla humle på sin takodling på Tredje Långgatan vilket sen ska användas i en egen brygg som tas fram ihop med Spendrups.

Avenyfamiljens hund Bruno som bland gästerna gick under namnet PrippsBruno har nu fått det nya namnet NorrlandsBruno i sociala medier. Kolla in honom på #norrlandsbruno.

avenyfamiljenadminAuthor